divendres, 19 de març de 2010

Exposició Mike i Orion "Indahaus". Pàgines inèdites dels seus còmics.


Mike i Orion és la careta que amaga a Miquel Montlló i Oriol Hernandez, dos il·lustradors terrassencs prou coneguts per la nostra ciutat; per exemple, qui hagi passat enfront dels vidres de la cafeteria Camèllia, al c/ Nou de St. Pere, hi haurà vist el seu art decoratiu.

Enguany han emprés la versió comiquera de fer les Amèriques: aquest febrer pujaren al prestigiós Festival Internacional del Còmic d'Angouleme (XXXVII Edició) amb els projectes sota el braç i les il·lusions al davant, i la seva feina va impressionar tant a diferents editorials reconegudes del sector que n'han tornat amb encàrrecs per fer el guió i il·lustracions d'un còmic cada un per a elles! Ens encantaria fer públics més detalls, però de moment s'han de moure amb la discreció pròpia dels super-herois i per això no podem dir noms; això si, ja us podem avançar que aviat veurem les seves obres fetes realitat!

A les Pupil·les Gustatives ens alegrem moltíssim del seu èxit, i estem orgulloses de poder exposar les primeres pàgines inèdites d'aquestes obres, "Jolly Roger" i "La peau de l'ours", amb les que varen impressionar a les diferents editorials. Felicitats macos!

L'exposició es podrà veure fins passada Setmana Santa.

Enllaç als seus blogs:
Mike
Orion

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada